TV Kantine DWDD

De Wereld Draait Door stopt er ondanks de vele oproepen aanstaande vrijdag echt mee. Een goed moment, vonden van de makers van De TV Kantine, om een ode te brengen aan het programma. 

Article continues after the ad

Na 15 jaar komt er vrijdag een einde aan De Wereld Draait Door, maar dat moment gaat - ondanks de bizarre omstandigheden - niet zomaar voorbij. De TV Kantine heeft diverse acteurs uitgenodigd om er een gedenkwaardig afscheid van te maken.

Bezette tafel

Zo kruipt acteur Maarten Heijmans in de huid van presentator Matthijs van Nieuwkerk. Carlo pakt zijn kans om zijn bekende typetje Marc-Marie Huijbregts weer uit te kast te halen en Irene Moors kan natuurlijk niet achterblijven als columniste Angela de Jong. Verder schuiven Sonja Barend (gepersifleerd door Ilse Warringa) en Splinter Chabot (door Buddy Vedder) aan. 

RuPaul's Dragrace

Elke aflevering heeft weer een nieuw mysterie. Eerder vroegen we ons namelijk al af wie Martien Meiland nu persifleerde en datzelfde gold bij de rol van Jan Smit. Maar de grote vraag van deze week is: wie is die kandidaat van RuPaul's Dragrace? Vorig jaar toverden Alain Clark, Robert ten Brink, Herman den Blijker én Beau van Erven Dorens zich al om als echte 'queens', maar wie durft het dit jaar aan? Wij zien het nog niet! 

De TV Kantine is donderdagavond om 20:30 uur te zien op RTL 4.