De trailer voor de grootste Nederlandse Romcom van het jaar is hier! je hoeft geen box office-expert te zijn om te voorspellen dat ‘All You Need is Love’ dé kerstfilm van 2018 wordt. Deze film heeft alles in zich om een heel groot succes te worden: Een romantische komedie vol sterren, volgens de formule van ‘Alles is Liefde’ en ‘Love Actually’, gebaseerd op een razend populair tv-programma, en dan ook nog afkomstig van Will Koopman, de regisseuse van Gooische Vrouwen. Kassa!

More content below the advertising

Waar is Dr. Love?

Robert Ten Brink-fans moeten we teleurstellen, want de presentator van het gelijknamige programma speelt niet de hoofdrol in deze film. Die is weggelegd voor Fedja van Huêt, wiens personage Dr. Love dan wel weer gebaseerd is op Ten Brink. Deze liefdesdokter knijpt er echter vlak voor de grote kerstaflevering tussenuit, waarna de crew van het programma op zoek gaat naar een nieuwe presentator.

Spijt

Ook Waldemar Torenstra en Anniek Pheifer zijn te zien in grote rollen, die gebaseerd zijn op een beroemde aflevering van All You Need Is Love uit de jaren negentig. Hierin wees een meisje een jongen af voor een volle concertzaal. Nu probeert het programma ze jaren later alsnog bij elkaar te brengen. Uit de trailer wordt al duidelijk dat Pheifer’s personage spijt heeft van haar afwijzing.

All You Need Is Every Famous Actor and Actress Out There

Verder wordt de film één groot “wie-is-wie?” van de Nederlandse filmwereld anno 2018, met rollen voor onder meer Bracha van Doesburgh, Rop Verheijen, Frank Lammers, Peter Paul Muller, Annet Malherbe, Trudy Labij, Ilias Addab, Yannick Jozefzoon, Eva Laurenssen, Peter Blok, Loes Haverkort, Tina de Bruin, Jasha Rudge én Diederik Ebbinge. En dan zijn we er vast nog een paar vergeten. Ook duiken er tal van BN'ers op in cameo’s en kleine rolletjes.

‘All You Need Is Love’ is vanaf 06 december te zien in de bioscopen.

More content below the advertising

Geinig: Het Amerikaanse Page Six kwam gisteren met een item over hoe klasgenoten van Dwayne Johnson vroeger dachten dat hij een undercover agent was. Omdat zijn pa een professioneel show-worstelaar was reisde The Rock heel wat af met zijn familie, waardoor hij steeds weer naar een nieuwe middelbare school moest. En omdat hij op vijftienjarige leeftijd er al als een volwassen reus uitzag, dachten zijn klasgenoten vaak dat hij een soort 21 Jump Street-agent was die hen in de gaten kwam houden. Dat die serie nou net uitkwam in 1987, datzelfde jaar waarin hij verhuisde, hielp ook niet echt.

More content below the advertising

 

“De meiden bleven allemaal bij me vandaan”.

The Rock retweette het item niet alleen, ook bevestigde hij dat het waar was: “Toen ik van Hawaii naar Nashville verhuisde was ik al 1 meter 93 lang, woog ik al 102 kilo en had ik al een porno-snor - ze dachten allemaal dat ik een undercover agent was. De meiden bleven allemaal bij me vandaan”.

 

The Rock is in april trouwens te zien in de film Fighting With My Family, een biopic over de vrouwelijke show-worstelaar Paige. Hierin laat de Grote Vriendelijke Reus zich zowaar van een minder vriendelijke kant zien. En natuurlijk zien we Dwayne “The Rock” Johnson deze zomer samen met Jason “The Stath” Statham in de Fast & Furious spin-off Hobbs & Shaw, die 1 augustus de bioscopen binnenknalt. Dat is op moment van schrijven nog maar 157 nachtjes slapen!

 

 

Bill Hader keert vanaf april terug als Barry, de introverte huurmoordenaar die tijdens een cursus amateurtoneel langzaam tot inkeer komt. We roepen hier al een klein jaar dat deze HBO-serie één van de fijnste verrassingen was van 2018. Sterker nog, we vonden het één van de drie beste series van het jaar, beter nog dan populaire titels als The Handmaid’s Tale, DareDevil, You of The Haunting of Hill House. We zijn nu dus al razend benieuwd naar het tweede seizoen.

More content below the advertising

 

Volop Awards-nominaties

Ook bij de grote Awards-shows hebben ze deze zwartgallige comedy-serie inmiddels ontdekt: de show sleepte 13 Emmy nominaties in de wacht, waarvan het er drie won. Zowel Bill Hader als Henry “The Fonz” Winkler, die Barry’s theaterdocent Gene Cousineau speelt, wonnen een Emmy Award. De beide acteurs waren ook genomineerd voor zowel de Golden Globes als de Screen Actors Guild Awards.

 

Dubbelleven

In de trailer zien we hoe Barry nog steeds een knipperlichtrelatie heeft met Sally, en hoe hij na de gebeurtenissen uit het eerste seizoen steeds meer moeite heeft om zijn dubbelleven verborgen te houden. Ook de excentrieke albino-gangster NoHo Hank is weer van de partij.

Barry is zeker een aanrader voor wie genoten heeft van Breaking Bad of van de eerste seizoenen van Dexter. Daarnaast bestaat het eerste seizoen uit slechts acht afleveringen van elk een half uur, dus het valt heerlijk weg te bingen. Het tweede seizoen begint bij HBO in Amerika op 31 maart, wat normaal gesproken betekent dat we de afleveringen de volgende dag kunnen zien op Ziggo. Vanaf maandag 1 april dus!