Frank Castle, a.k.a. The Punisher kwam al even voorbij in Daredevil en The Defenders, maar nu krijgt-ie zijn eigen serie. Marvel heeft net de eerste trailer vrijgegeven. Kijk 'm hierboven.

Article continues after the ad

De straffer

The Punisher is not your average hero. Hij is kei, maar dan ook keihard. Waar andere superhelden over een soort terughoudendheid beschikken, is Frank niet bang om alles wat god en gebod verboden heeft in de strijd te gooien tegen criminelen. Moord, afpersing, marteling, bedreiging: als het aan The Punisher ligt, kan het allemaal. Bekijk de teaser hierboven.

Tragisch

Dat neemt niet weg dat je als kijker een beetje met ‘m meeleeft. De reden dat Frank zo onbevangen te werk gaat, is vanwege de moord op zijn vrouw en kinderen door een stel gangsters. Hij kan maar moeilijk over hun dood heenkomen en dus besluit de ex-militair dat het hoog tijd is voor wat bezigheidstherapie. Bekijk hieronder een kort fragment uit Daredevil.

Jon Bernthal

De titelheld wordt gespeeld door Jon Bernthal, die je waarschijnlijk kent als Shane uit The Walking Dead. The Punisher speelt zich af in het MCU, dus karakters uit Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist zullen ongetwijfeld hun opwachting maken.