Baantjer het begin, serietrailer

Baantjer-fans opgelet: Op 30 december keert de COCK, met C.O.C.K., terug op de beeldbuis in de spannende serie Baantjer: het Begin. Om iedereen alvast in de juiste stemming te brengen, is zojuist de trailer gelanceerd.

Article continues after the ad

De serie Baantjer: het Begin gaat door waar de film, die in april van dit jaar in de bioscoop te zien was, eindigt. Mocht je de film niet hebben gezien of niet meer weten waar die precies over ging: geen paniek. De film is namelijk opgedeeld in de eerste en tweede aflevering van de serie, die op 30 december bij RTL worden uitgezonden.

De reeks

De serie neemt de kijker mee terug naar 1980, waar de avonturen worden gevolgd van een nog jonge rechercheur De Cock (Waldemar Torenstra) op bureau Warmoesstraat. Zijn partner Tonnie Montijn (Tygo Gernandt) maakt hem wegwijs in de stad, die wordt bejegend door krakersrellen en demonstraties. Al snel stuiten ze op een criminele samenzwering, die onderdeel blijkt van een grote plan. Maar dan krijgt De Cock een nieuwe partner: Andy Ruiter. 

Castleden

Naast de acteurs uit de film als Waldemar Torenstra, Tygo Gernandt, Jelka van Houten, Yannick Jozefzoon, Ruben van der Meer en Robert de Hoog zullen er nog wat bekende gezichten in de serie te zien zijn. Birgit Schuurman, Thom Hoffman, Barbara Sloesen, Leny Breederveld, Charlotte Vandermeersch en Poal Cairo vullen de cast namelijk aan.

Videoland

Baantjer: het Begin is vanaf 30 december volledig te zien bij Videoland, waar ook de BN'erloze versie van Expeditie Robinson op komt. Diezelfde avond zendt RTL de eerste twee afleveringen uit. Daarna is elke zondagavond om 22:00 uur een nieuwe aflevering bij de zender te zien. Bekijk hieronder de trailer.