Weet je nog? Die slechte, zoetsappige kerstfilm op Netflix die we tóch massaal vier keer achter elkaar keken? Nou, er is een trailer van het tweede deel van de Hallmark-achtige film verschenen en de kerst-gekte is weer toegeslagen! Wij zetten A Christmas Prince: The Royal Wedding alvast bovenaan onze must-see-lijst.

Vorig jaar maakte Netflix een hoop los met de kerstfilm A Christmas Prince. Niet zo gek dan ook dat ze er binnen een jaar een vervolg uitgooien. A Christmas Prince: The Royal Wedding vindt een jaar nadat journalist Amber naar Aldonia vertrok plaats. Daar ging ze heen om een verhaal te tikken over toekomstige Koning Richard. Uiteraard werd ze verliefd op de royal en nu staat er bruiloft op de planning. Jammer alleen dat Amber nu even niet meer zeker of ze wel klaar is om koningin te worden. Op steun van haar hubby-to-be kan ze ook niet echt rekenen, want die verkeert in een landelijke politieke crisis die hem de kop kan kosten.

Hopelijk is de film weer net zo "goed" als het eerste deel. A Christmas Prince: The Royal Wedding staat vanaf 30 november op Netflix. Samen met déze kerstfilms trouwens.

Article continues after the ad