Grease

Superguide staat weer voor je klaar en vertelt je welke titels je deze week niet mag missen. Van tv tot on demand alles staat erop! Grease staat eindelijk op Netflix en Evi Janssen neemt ons mee naar de donkere kant van het internet. Mis dit niet!

Help, mijn borsten staan online

Dinsdag 30 juni om 22.05 uur op NPO3

Evi Janssen neemt je mee naar de donkerste kant van het internet. De kant waar die leuke jongen waarmee je dochtertje aan het praten was, een 60-jarige man blijkt te zijn. De kant waar je privé foto plotseling door iedereen te bekijken is. Kortom alle negatieve gevolgen van de grote boze internetwereld worden aangekaart.

Article continues after the ad

 

New Amsterdam Seizoen 2

Woensdag 1 juli op Ziggo

Het tweede seizoen van New Amsterdam staat woensdag op Ziggo! Dokter Max Goodwin vecht nog steeds tegen kanker en dat terwijl hij een heel ziekenhuis moet runnen en voor zijn zwangere vrouw moet zorgen. Hoe loopt dit af?

 

Grease

Woensdag 1 juli op Netflix

Grease Lightning! De ultieme musical klassieker komt gewoon naar Netlfix! Zing heerlijk mee met John Travolta en Olivia Newton-John samen met de hele gang! We go together like rabalababa of zoiets…

 

Noord-Zuid

Vrijdag 3 juli op Ziggo

Deze Nederlandse misdaadserie volgt de Amsterdamse rechercheur Dana (Ariane Schluter). Ze zet haar achtergrond als psychologe in om de meest verschrikkelijke misdaden op te lossen. En tegelijkertijd moet ze ook nog wennen aan haar vrijgezelle leven met haar puberdochter, na een huwelijk van 19 jaar. Lukt het haar een balans te vinden?

 

Hamilton

Vrijdag 3 juli op Disney+

Lin-Manuel Miranda bewijst luid en duidelijk zijn muzikale talenten met deze Broadway musical. De musical won de ene Tony na de andere, dus besluit Disney+  hem nu in filmvorm op zijn platform te zetten! Het gaat om een liveregistratie opgenomen in 2016 met de originele Broadway cast, inclusief bedenker en schrijver Lin-Manuel Miranda.

 

 

We hebben nog meer kijktips voor je klaarstaan. Hier vind je de beste films op Netflix, Ziggo, Disney+ en Amazon Prime Video!