Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven in Heel Holland Bakt op NPO 1

In de preview voor de nieuwe aflevering van Heel Holland Bakt, om 20:20 op NPO 1, zien we dat de bakkers (nu al) in paniek raken. 

Article continues after the ad

"Achterin is er al wel wat stress", zo vertelt jurylid Janny van der Heijden (die heel veel afviel na een jaar zonder taartjes) aan haar collega Robèrt van Beckhoven. Ze is meteen al snoeihard: "Dat zou nog niet mogen". André van Duin probeert ondertussen om de boel bij elkaar te houden. "We gaan dit overleven!"

Heel Holland Bakt - Kerst

Week één in de tent! 🤩 En het is een feestelijke bedoening, want het thema van de week is natuurlijk: kerst! 🎄🎅🏻➡️ 20.20 uur, NPO 1.

Geplaatst door Heel Holland Bakt op Vrijdag 20 december 2019


Kerst

Het thema van deze week? Dat is - je raadt het nooit - Kerst! De bakkers mogen onder meer aan de slag met hun eerste technische opdracht van het seizoen, een 'broodster'. Meesterbakker Robèrt legt even haarfijn uit hoe je dat doet. Wil je zelf ook iets lekkers in elkaar flansen voor het kerst-dessert volgende week? Haal inspiratie op met de 13 beste creaties uit Heel Holland Bakt

Technische opdracht: Broodster

Onderdoor naar de volgende, zeg je? 🤤 Na het maken van de broodster zal Robèrts mantra je achtervolgen in je dromen. 🛌✨ Je vindt zijn volledige instructies voor de technische opdracht van deze week hier 👉 bit.ly/broodster.

Geplaatst door Heel Holland Bakt op Vrijdag 20 december 2019


Heel Holland Bakt

Vorige week ging Heel Holland Bakt knallend van start met een soort 'bakkamp'. Uiteindelijk rolden daar tien kandidaten uit en die mogen zich vanavond voor het eerst gaan bewijzen in de beruchte tent. Twitter ging in ieder geval al helemaal los op de nieuwe thuisbakkers


Heel Holland Bakt is vanavond rond 20:20 te zien op NPO 1.