Het is einde verhaal voor Iron Fist op Netflix. De legendarische martial arts-artiest Danny Rand hoeft niet te rekenen op een derde seizoen op de streamingdienst.

Article continues after the ad

Dat maakte Netflix bekend in een statement aan Deadline: "Marvels Iron Fist zal niet terugkeren naar Netflix voor een derde seizoen. Iedereen bij Marvel en Netflix is trots op de serie en dankbaar voor al het harde werk van onze cast, crew en showrunners. We zijn onze fans die de twee seizoenen gekeken hebben dankbaar. Ook al eindigt de serie op Netflix, de onstervelijke Iron Fist leeft voort!"

Iron Fist is de eerste Marvel/Netflix-samenwerking die de nek omgedraaid wordt. Wellicht niet enorm verrassend, aangezien Iron Fist vaak werd aangewezen als één van de slechtste Netflix-series tot nu toe. Jessica Jones, Daredevil, Punisher en Luke Cage hebben nu de verantwoordelijkheid om Marvels naam hoog te houden. Wat het schrappen van Iron Fist voor gevolgen heeft voor een mogelijk nieuw seizoen van The Defenders, is nog niet duidelijk.