Ruben Nicolai in Lego Masters van RTL 4

Komende zaterdag is de derde aflevering van LEGO Masters te zien bij RTL 4. We kijken alvast even vooruit. In deze aflevering is de spanning namelijk om te snijden… En dat bedoelen we heel letterlijk!

Hoogspanning in LEGO Masters aflevering 3

LEGO Masters is sinds kort te zien op RTL 4. Kijkers genieten met volle teugen van het heerlijk positieve programma. De spanning wordt komende zaterdag echter flink opgevoerd… De teams krijgen namelijk niet één, maar twee opdrachten voor hun kiezen. Voor de eerste opdracht moeten ze een half voorwerp weer ‘heel’ maken. De voorwerpen in kwestie krijgen ze toegewezen door het winnende team van vorige week. Bij de tweede opdracht wordt niet een voorwerp, maar het team zelf gehalveerd. En dat blijkt enorm spannend voor sommige deelnemers… Wat heet: de spanning is letterlijk om te snijden! De door LEGO veroorzaakte huwelijkscrisis van bij Victoria en David Beckham valt er bijna bij in het niet.

Bekijk hieronder de preview van de derde aflevering van LEGO Masters.

Article continues after the ad

 


 

Wat is LEGO Masters?

Sinds begin april wordt onze zaterdagavond gekenmerkt door LEGO-bouwwerken én spannende eliminaties. We hebben het natuurlijk over het nieuwe RTL 4-programma LEGO Masters, waarin de deelnemende duo's uitgedaagd worden met LEGO-opdrachten die ze binnen een bepaald aantal uren moeten volbrengen. En dat doen ze helemaal uit het hoofd; in LEGO Masters bestaan er natuurlijk geen bouwtekeningen!

LEGO Masters is elke zaterdagavond om 20.00 uur te zien bij RTL 4.