We hebben een teken van leven van Zack Snyder's Justice League voor je! Hieronder vind je namelijk de nieuwste trailer voor de zogenoemde Snyder Cut van de geflopte DC-superheldenfilm.

Trailer laat nieuwe Justice League zien

Zack Snyder stapte middenin de productie van Justice League op om de dood van zijn dochter te verwerken… Aangezien Avengers-regisseur Joss Whedon zijn taken overnam, is een groot deel van Snyders originele visie verloren gegaan. Zodoende bleef de vraag hoe Justice League eruit had gezien als Snyder wel door had kunnen werken altijd knagen. Op het eindresultaat van de o zo langverwachte Snyder Cut is het helaas nog even wachten, maar in onderstaande trailer krijgen we in ieder geval wel alvast een voorproefje:

Releasedatum Zack Snyder's Justice League

Zack Snyder's Justice League kost naar verluidt zo’n $ 70 miljoen om te maken. Dat geld wordt onder meer besteed aan nieuwe opnames. De film zal echter voornamelijk bestaan uit materiaal dat nog op de plank lag of dat opnieuw bewerkt wordt. Het eindproduct wordt vervolgens opgedeeld in vier delen, van elk een uur lang. Nadat alle vier de delen op HBO Max zijn uitgezonden, worden ze samengevoegd tot één lange film.

Article continues after the ad

Het is nog niet helemaal duidelijk hoe je de film(delen) in Nederland kan gaan checken. Laten we echter hopen dat ook wij de Snyder Cut in 2021 mogen gaan bewonderen!