De Slimste Mens, pubquiz, online

Vlak voor de kerstdagen van 2020 barstte het spektakel rondom De Slimste Mens los. Vooral Emma Wortelboer wist tot nu toe hoge ogen te gooien en ondertussen het hart van Maarten te veroveren, maar weet er iemand haar deze week al van die troon af te stoten?

Article continues after the ad

Er staan namelijk weer wat verse kandidaten klaar om hun gooi naar de winst te doen.

Waar waren we ook alweer gebleven?

Het kan zijn dat je door dit mogelijk hectische weekend even niet meer weet waar De Slimste Mens ook alweer is geëindigd. Geen paniek! We herhalen het graag nog even voor je. Nu de populaire Emma Wortelboer na zeven afleveringen toch echt eens uit haar stoel moest komen, gaf dat ruimte voor nieuwe kandidaten. Cabaretier Andries Tunru heeft er sinds donderdag twee dagwinsten opzitten en heeft flinke concurrentie van Frank Evenblij die er al sinds vorige week dinsdag zit. Maar weten die twee mannen het vandaag ook vol te houden?

 

Nieuwe uitdager

Ze worden namelijk uitgedaagd door zangeres Inge van Calkar. "Het voelt een beetje alsof het bijna Oud & Nieuw is. Dat je bijna naar een gaaf feest gaat ofzo. Dus op die manier spanning, maar niet dat ik moet overgeven", reageert ze op de vraag of ze al zenuwachtig is. "Ik hoop heel erg dat ik één ronde haal, moet ik eerlijk zeggen." Leer in de video hieronder de kandidaat van vandaag kennen! 


Je ziet De Slimste Mens iedere doordeweekse dag om 20:40 uur op NPO 2.