De Slag om de Schelde Tom Felton

Met al die lockdowns is het plannen van een bioscoopbezoekje natuurlijk behoorlijk lastig… Gelukkig verschijnen enkele grote Nederlandse films dit jaar al op Netflix!

De Slag om de Schelde te zien op Netflix

Netflix hield vandaag een perspresentatie. Aldaar werd onder meer bekend gemaakt dat Anna Drijver een Netflix Original-serie voor Elise Schaap gaat schrijven. Ook liet de streamingdienst weten dat we ons mogen verheugen op de komst van enkele grote Nederlandse films! Denk dan bijvoorbeeld aan De Slag om de Schelde. De oorlogsfilm beleefde vlak voor de lockdown zijn première, maar de release moest worden uitgesteld omdat de bioscopen dicht moesten. De film zal na de bioscooprelease snel te streamen zijn.

 

Article continues after the ad

 

Just Say Yes, Ferry en meer Nederlandse titels

Andere films die je in de nabije toekomst mag verwachten, zijn: Mijn beste vriendin Anne Frank, Just Say Yes en Buladó, de Nederlandse inzending voor de Oscars. Die laatste film heeft ook al een releasedatum, namelijk: 5 maart. Ook werd bekendgemaakt dat het derde deel van de familiefilm Misfit vanaf 23 april online staat en dat wordt gewerkt aan een spin-off. Andere Nederlandse titels waar je je op mag verheugen, zijn de Undercover-film Ferry, de serie Dirty Lines en de eerste Nederlandse Netflix Original-film Forever Rich.

 

Uiteraard houden we je op de hoogte van de releasedata van al deze films! Niet alleen in schrift, maar sinds kort ook via gesproken woord. In onze podcast Bankplakkers bespreken we alles wat er op streamingdiensten te zien is, zodat jij precies weet wat je moet kijken.