de scheetjes uit ik vertrek

Opnieuw tegenslag voor De Scheetjes… Karin en Hans, bekend van hun Ik Vertrek-avontuur op Bonaire, gaan zo snel mogelijk scheiden: “De Scheetjes zijn niet meer.

'Er is te veel gebeurd'

Karin en Hans, beter bekend als De Scheetjes, zetten een punt achter hun huwelijk. Dat bevestigde Karin aan RTL Boulevard. Jammer genoeg zijn De Scheetjes niet in goede harmonie uit elkaar gegaan. “Volgens [Hans] klopt het niet, maar volgens mij wel”, zo vertelt Karin. “Ik heb m’n keuze ook al gemaakt. Er is te veel gebeurd, zeg maar. Het is eigenlijk al zover heen dat het gewoon nooit meer goed komt.” Karin wil de breuk het liefst zo snel mogelijk definitief maken: “Ik heb ook al een afspraak aanstaande dinsdag met m’n advocaat. We gaan de vaart erin zetten. Hij zegt: ‘regel het maar’. Nou, dan doe ik dat ook. De Scheetjes zijn niet meer.

Zo komen De Scheetjes aan hun bijnaam

De Scheetjes kun je kennen uit Ik Vertrek en van hun geflopte realityserie De Scheetjes: Bouwen op Bonaire. Aan het eerste programma hielden ze hun opvallende bijnaam over. Omdat het stel elkaar steevast aansprak met “scheet”, stonden ze al snel bekend als ‘De Scheetjes’. En met zo’n bijnaam blijven de grappen hen natuurlijk achtervolgen... Neem presentator Eddy Zoëy: “Hier ziet een luchtje aan”, horen we hem zeggen. Co-host Daan Nieber ziet dat echter anders: “Een frisse wind waait door huize De Scheetjes, kan je ook zeggen.

Article continues after the ad

Je ziet RTL Boulevard elke dag rond 18:35 uur op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.