De Scheetjes op SBS6

Het kan je niet zijn ontgaan, iedereen had het erover de afgelopen dagen: de Scheetjes gaan scheiden. In RTL Boulevard deed Karin al uitgebreid haar verhaal: zo vertelde ze dat Hans al een nieuwe vriendin heeft. Daarop kon een reactie van Hans zelf natuurlijk niet uitblijven!

Geen nieuwe liefde

Aan Paradise FM vertelt Hans dat Karin na haar vakantie nooit is teruggekomen naar Bonaire, terwijl hij in het ziekenhuis lag. "Ze was niet van plan om die vakantie uit te stellen, dus ze heeft mij gewoon hier in de steek gelaten." Op Karin's verhaal dat Hans een ander zou hebben, reageert Hans kort maar krachtig: "Onzin." Hij vervolgt, huilend: "Ik hou van Karin. Het is moeilijk." Volgens hem is de vrouw die hem helpt met de golfbaan gewoon een vriendin, die zelf ook getrouwd is.

Heimwee

"Ze heeft ook gewoon heimwee naar Nederland. Ze wil bij haar kleinkind, dochter en moeder zijn. Ze laat mij gewoon hier in de steek." Op de vraag of Hans zijn ex-scheetje nog heeft gesproken, antwoordt hij: "We hebben geen ruzie, of zo" en hij hoopt dan ook dat Karin alsnog naar huis komt. "Maar ik ben bang van niet." Volgens Hans is er wel appcontact, maar hebben ze elkaar al weken niet echt gesproken. 

Article continues after the ad

Hoe nu verder?

Maar hoe moet het nu verder? Met de scheetjes, maar óók met de golfbaan op Bonaire? Daarover is Hans duidelijk. "Als ze hier alles in de steek laat, dan raakt ze ook alles kwijt, natuurlijk. Dat is haar eigen keus." 

Hier is ongetwijfeld het laatste woord nog niet over gezegd. Uiteraard houden wij je op de hoogte!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.