Hans en Karin in De Scheetjes: Bouwen op Bonaire op SBS6

Hans en Karin (beter bekend als De Scheetjes) gaan scheiden. Karin vertelt over de breuk én de nieuwe vriendin van Hans: “Hij stuurt me iedere keer foto’s van een vrouwtje.

Karin en Hans gaan scheiden

We zagen in Ik Vertreken later ook in hun geflopte realityserie De Scheetjes: Bouwen op Bonaire – hoe De Scheetjes zich vestigden op Bonaire. Helaas is de droom van het stel op brute wijze ten einde gekomen: Karin en Hans gaan scheiden. Karin vertelt RTL Boulevard met tranen in haar ogen dat ze niet anders kon: “Als je 24 uur per dag op elkaars lip zit, dat gaat gewoon een keer fout.” Ze vertelt openhartig over de problemen van het stel: “We leefden als broer en zus, dus de liefde was er ook niet meer."

'Hij stuurt me foto’s van een vrouwtje'

Kans dat het nog goed komt, is er volgens Karin niet: “Ik kan geen eens meer terug, ook al zou ik willen. Er is te veel gebeurd gewoon.” Ook lijkt Hans inmiddels een nieuwe vriendin te hebben: “Hij stuurt me iedere keer foto’s van een vrouwtje.” In het begin raakte dat Karin nog, maar inmiddels heeft ze er vrede mee. Ze hoopt dat Hans gelukkig wordt. 

Article continues after the ad

Gelukkig kan Karin inmiddels ook alweer een klein beetje lachen. Wanneer presentator Aran Bade verwijst naar de bijnaam van het stel, De Scheetjes, zegt ze: “Ik krijg er wel de schijt van, ja.

Je ziet RTL Boulevard elke dag rond 18:35 uur op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.