de reis van je genen caroline tensen

Vanavond was de eerste uitzending van De Reis Van Je Genen te zien. Kijkers vinden het hartverwarmend en vergelijken het programma met andere tv-knallers: "Een mix van Spoorloos en De Erfgenaam."

De Reis Van Je Genen van start

In De Reis Van Je Genen gaan 12 deelnemers op zoek naar hun roots. Wie zijn ze en waar komen ze vandaan? Om tot antwoorden te komen, zet het tv-programma een DNA-test en een uitgebreid stamboomonderzoek in. Presentatrice Caroline Tensen en deskundige Els Leijs gaan met de resultaten aan de slag en beginnen een zoektocht naar de naaste familieleden van de deelnemers, die over de hele wereld kunnen wonen.

'Een nieuwe favoriet!'

Vanavond was de eerste uitzending van De Reis Van Je Genen te zien. Wat vonden de kijkers ervan? Een blik op social media vertelt ons dat de meeste kijkers smullen van het format. Kijkers vinden het hartverwarmend en sommigen houden het zelfs niet droog… Ook is er lof voor presentatrice Caroline, die natuurlijk al het een en ander weet over DNA-programma’s:

De Reis Van Je Genen doet kijkers sterk denken aan soortgelijke programma’s als DNA Onbekend, Verborgen Verleden, Erfgenaam Gezocht en Spoorloos. De meesten vinden dat echter niet bezwaarlijk:

De Reis Van Je Genen is elke dinsdag om 20:30 uur te zien op RTL 4.

Article continues after the ad

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.