Erik en Marika de Zwart

We weten eindelijk wie er meedoen aan Wie is de Mol? 2021! En nu weet je dat we bij Superguide niet vies zijn van een beetje schaamteloze showbizz op zijn tijd. Daarom... nemen we gewoon weer een duik in de liefdeslevens van de BN'ers! Lieten ze iemand thuis achter toen ze op Mol-avontuur gingen?

Superguide komt dit jaar met een eigen Wie is de Mol? poule en de winnaar gaat naar huis met een toffe WIDM-prijs. Doe je ook mee?

Splinter Chabot

Programmamaker en schrijver Splinter Chabot, de zoon van dichter Bart Chabot, is voor zover we weten single. De oud-voorzitter van de jongerenafdeling van de VVD heeft al wel eens gezegd dat hij op meerdere jongens tegelijkertijd verliefd zou kunnen worden!

 

Article continues after the ad

Charlotte Nijs

"Ik ben maar een paar keer in mijn leven verliefd geweest, maar dan wel strontbakkes", zei politiek verslaggever voor Hart van Nederland Charlotte Nijs - nu vermoedelijk vrijgezel - in een interview met VIVA. "Mijn verliefdheden duren lang en zijn heftig." De breuk met haar laatste vriendje noemt ze "afschuwelijk, echt vreselijk". "Ik denk dat ik er pas sinds een paar maanden echt overheen ben."

 

Remco Veldhuis

Remco, de ene helft van he theaterduo Veldhuis en Kemper, is al meer dan twintig jaar samen met Ruudje Douwma. Ze vierden een aantal weken geleden nog hun liefdesjubileum!


De twee kregen ook twee dochters samen, Juno en Lexi.

 

Renée Fokker

Actrice Renée Fokker was in ieder geval vorig jaar nog samen met collega-acteur Porgy Franssen, maar die relatie werd verbroken. Hoe het nu zit met Renée en de liefde? Dat weten we niet! Ze houdt zich op dat gebied lekker stil op haar insta (met de geweldige naam @therealmotherfokker).

 

Joshua Nolet

Chef' Special-zanger Joshua Nolet heeft de liefde gevonden bij kindertherapeut Caroline Beerkens. Powerkoppeltje hoor!

 

Marije Knevel

Adjunct-hoofdredacteur van LINDA, Marije Knevel, heeft haar hart verloren aan Jelle van den Berg. En ondanks dit totaal mislukte boot-avontuur hieronder, zijn ze, jawel, nog steeds samen!

 

Erik de Zwart

Er is niet superveel te vinden over Erik de Zwarts liefdesleven. Wat we in ieder geval weten: hij heeft een vrouw, Marika. Ze zijn al jaaaaren getrouwd en kregen samen dochters Merel en Jasmijn.

 

Roxanne 'Rocky' Hehakaija

Straatvoetbalheldin Rocky Hehakaija is samen met Bettina. De twee organiseerden een tijdje geleden een heuse kitten-shower toen ze twee katten in huis namen en dat is toch het schattigste dat je ooit hebt gezien?!

 

 

Florentijn Hofman

De wereldberoemde kunstenaar Florentijn Hofman is volgens dit stuk van Trouw bezet! "Hofman woont met zijn vriendin Kim, ontwerper, en hun kinderen op een voormalig defensieterrein in Schaarsbergen bij Arnhem."


Lakshmi

Hoe zit het met de Pop Noir-sensatie Lakshmi? Nou, met haar muziekcarrière gaat het hartstikke lekker! Privé, en dan met name op liefdesgebied, weten we minder - of dat vertelt ze simpelweg niet. Either way: dikke prima natuurlijk! 

 

Wie is de Mol? 2021 is vanaf zaterdag 2 december wekelijks om 20:25 uur te zien op NPO 1.