The Princess Switch: Switched Again, Vanessa Hudgens

Buiten is het fris en guur, terwijl binnen de lichtjes van de kerstboom branden en de haard zijn warmte verspreidt. Met deze romantische taferelen zit het in The Princess Switch: Switched Again vast goed. Maar hebben de castleden ook iemand om mee te zoenen onder de mistletoe? Wij zochten het uit!

1. Vanessa Hudgens (Margaret, Stacy en Fiona)

Vanessa Hudgens heeft in deze film niet 'slechts' twee kansen op de liefde, maar wel drie! Als Stacy, Lady Margaret en nichtje Fiona steelt ze de harten van diverse mannen, maar in het echte leven wil het niet zo vlotten. Na haar openlijke relatie met Zac Efron (ofcourse!) was ze acht jaar lang een stel met Austin Butler. Helaas liep die relatie begin dit jaar - tot groot verdriet van hun vele fans - op de klippen. En corona heeft het nu niet echt gemakkelijk gemaakt om weer te daten. 


2. Sam Palladio (prins Edward)

Deze prins op het witte paard heeft Vanessa Hudgens (in één van haar drie rollen) om zijn vinger gewonden, maar in het echte leven verkiest hij toch iemand anders boven haar. De Britse Nashville-acteur is namelijk (na zijn eerdere relatie met actrice Chloe Bennet) al wat jaren gelukkig met de Amerikaanse The Voice-zangeres Cassadee Pope. Sorry dames! 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Seasons change 🍁

Een bericht gedeeld door Cassadee Pope (@cassadeepope) op


3. Nick Sagar (Kevin)

Met zijn exotische uiterlijk, prachtige glimlach en goddelijke lijf zou het ons niet hebben verbaasd dat Nick Sagar al iemand aan de haak had geslagen, maar niets is minder waar. De acteur is namelijk hartstikke single! Hij had een jaar of acht geleden nog een relatie met de Britse X-Factor zangeres Alexandra Burke, maar helaas bleek dat niet voor de lange termijn. 

Article continues after the ad


4. Suanne Braun (Mrs. Donatelli)

Mevrouw Donatelli staat als ware assistent misschien wel altijd voor iedereen klaar, maar ze heeft wel eerder een rolletje aan de zijlijn dan op de voorgrond. Dat geldt gelukkig niet voor de actrice zelf! De 52-jarige Suanne Braun heeft namelijk een huwelijk waar vele van de bovenstaande acteurs alleen maar van kunnen dromen. Ze is alweer 18 jaar gelukkig getrouwd met de Engelse acteur Rex Garner en de liefde straalt er op de onderstaande plaatjes nog vanaf. 


5. Lachlan Nieboer (Antonio Rossi)

Als de knappe Antonio laat Lachlan Nieboer in deze tweede film het hart van Lady Margaret flink kloppen, maar het lijkt erop dat het deze Engelse acteur uit Downtown Abbey in het echte leven nog niet is gelukt om een dame (of heer) het hof te maken. Er is helaas bar weinig te vinden over zijn datinggeschiedenis. Voor nu moeten we het dus maar doen met een sexy kiekje van zijn Instagram. Daar zeggen we ook geen 'nee' tegen. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

🙏

Een bericht gedeeld door Lachlan Nieboer (@lachlannieboer) op


6. Ricky Norwood (Reggie)

Met zijn donkere haar en lichte ogen heeft hij nu al één van De Zeven Schoonheden te pakken, maar dat blijkt toch niet genoeg voor een leven vol romantiek. Ooit zoende hij nog gepassioneerd een vrouw in het publiek na het bijna winnen van de VIP-editie van Big Brother, maar die relatie hield geen stand. Op dit moment is hij - voor zover wij weten - namelijk single and ready to mingle!

 

7. Mark Fleischmann (Frank De Luca)

Cupido wil maar niet raak schieten bij veel van de castleden, want ook Mark Fleischmannn - die we natuurlijk kennen als butler Frank - lijkt vrijgezel. Maar dat betekent natuurlijk niet dat hij eenzaam is. We zien namelijk op zijn Instagram dat hij wel een überschattig dochtertje heeft en hij tijdens deze coronacrisis bij zijn moeder is ingetrokken. Of de moeder van zijn dochtertje in het spel is, is voor ons een vraag én hopelijk voor hem een weet.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fleischmann teeth!!!#lockdownbaby #teeth #sunday #smiling #actor #familyresemblance #babygirl

Een bericht gedeeld door Mark Fleischmann (@fleischmannmark) op


The Princess Switch: Switched Again is sinds 19 november te zien op Netflix! De trailer gemist? Bekijk 'm dan nog maar snel hier