Een emotionele Badr Hari na zijn gevecht met Rico Verhoeven

Miljoenen Nederlanders zagen gisteren de anticlimax van de eeuw op Veronica. Badr Hari raakte al in de derde ronde geblesseerd en dus ging Rico Verhoeven er met de 'winst' vandoor. Zo was de match der matches tóch ietsje eerder afgelopen dan gepland en twitter ging na afloop hélemaal los met de slechtste grappen ooit. 

Article continues after the ad

We leefden al weken voorafgaand aan de langverwachte kickbokswedstrijd mee met zwaargewicht-helden Rico Verhoeven en Badr Hari. Allebei een reallife-programma, een omhelzing bij de staredown. We zaten gisteren dan ook al nagelbijtend aan de buis gekluisterd. En toen kwam de grote klap: afgelopen! Badr droop geblesseerd af en Rico pakte de winst. Die anticlimax zorgde voor een hoop flauwe grappen op twitter, die stiekem wel een beetje de pijn verzachten. We nemen de beste - aka: de allerslechtste - graag met je door! 


Badr Haribo

De véél te vroeg geëindigde match haalde het slechtste bij iedereen naar boven. Zo kregen we ook een spervuur aan geniaal flauwe woordgrappen. 'Het zit in een zak en slaat dropjes tot moes. Badr Harbio.' Ja, dát niveau dus. Maar er was nog meer. Veel meer. 


Nog meer grappen

Je ziet het wel: Badr zat overduidelijk in de hoek waar de klappen vallen op twitter. Als je dacht dat het nu wel klaar zou zijn met flauwe grapjes, heb je het mis. Geef toe: het is stiekem héél grappig. En daarom, zonder schaamte, hierbij nog een aantal hoogtepuntjes!