De hype rond Chris Pine en zijn nieuwste Netflix-epos Outlaw King bereikte afgelopen vrijdag nogal een... anticlimax. Iedereen zat te wachten op die ene naaktscène maar de 'Pine' van Chris viel nogal tegen.

Vooraf was iedereen nogal enthousiast: eindelijk, de piemel van Chris Pine!

 


Inzoomen

Robert The Bruce, Pine's historische personage in de film, krijgt voor zijn grote naaktscène nog een stomende vrijpartij voor zijn kiezen (kijk vanaf 45:31). Later komt het echte werk (1:27:53) en dat, ahum, viel nogal tegen. 
 

More content below the advertising


'Major disappointment'

Sommige kijkers gingen echter nóg verder en noemen Chris' jongeheer een 'major disappointment'. Ouch! En nog zo'n aanval op zijn mannelijkheid: "Damn you can't even see his dick unless you zoom in."

 


Tiny Oscar

In de vorige Veronica Magazine zei Chris nog: "Het publiek ging giechelen toen ze mij naakt zagen, maar ze gaven geen krimp bij de blote borsten van mijn tegenspeelster." Het Amerikaanse Huffington Post neemt het zelfs voor Chris op: ze eisen een Tiny Oscar en willen méér mannelijk naakt op de beeldbuis! 
 

 

Wonder Woman 2

Snel door naar serieuze zaken: Chris Pine heeft namelijk nóg een hele grote film op de planning staan. Hij keert weer terug in Wonder Woman 2, waar we helaas langer op moeten wachten


Outlaw King

Chris Prine kruipt in Outlaw King in de huid van de Schotse held Robert The Bruce. Hij leidt een opstand tegen de Engelse koning Edward I. Het doet allemaal een beetje denken aan de classic Braveheart, maar dan Netflix-style. 

 

 

More content below the advertising

Speelgoedgigant Hasbro maakte deze week op de mega-Toy Fair in New York bekend dat Bumblebee toch géén prequel is op Michael Bays Transformers-films. Nee, het is een reboot van de hele franchise!

More content below the advertising

Toch opmerkelijk: eerder gingen we er met zijn allen vanuit dat Bumblebee, dat zich afspeelt in 1987, een prequel was op alles van Michael Bay (die Bumblebee wél mede produceerde). Er zaten ook genoeg subtiele hints in die refereerden aan zijn Transformers-verhalen.
 

 

Hoe dan?

Misschien dacht Paramount Pictures na de deceptie die Transformers: The Last Knight heet, dat de franchise wel toe was aan een, euhm, frisse start. Wel raar dat je dat blijkbaar past beslist nadat Bumblebee een hit bleek. Sommige critici noemden het zelfs de beste Transformers-film ooit!  

Sequel

Dit plotselinge nieuwe Transformers-filmuniversum dendert overigens lekker door. Bumblebee krijgt namelijk een sequel. Hierin wil regisseur Travis Knight de relatie tussen Charlie (Hailee Steinfeld) en ‘Bee verder uitdiepen.
 

Na Avengers: Endgame (die bijna zeker 3 uur duurt), moet ook horrorkraker IT: Chapter Two eraan geloven: de huidige versie van de film tikt al bijna de 3 uur aan.

More content below the advertising

Dat zegt althans een twitteraar die bij één van de test screenings mocht zijn. Neem het dus met een korreltje zout. Alhoewel: verschillende media pikken het verhaal nu op, dus dat geeft deze beste man wat meer credibility.
 

 

Slechter dan 1

Ook zegt hij nog even doodleuk dat het eerste deel uit 2017 beter is. Maar, er is nog hoop. Deze versie is al “pretty good”, maar er moet volgens deze man nog wel het nodige veranderen om ‘m nog beter te maken. Hmmm, we zijn érg benieuwd. Sowieso gaan er na test screenings nog de nodige minuten af, maar bereid je in ieder geval voor op een vrij lange zit.

Losers Club 2.0

Zoals Stephen King-fans waarschijnlijk al weten, maken we in het IT-boek niet alleen kennis met de tienerversies van de Losers Club. Het verhaal speelt zich namelijk ook deels in de toekomst af. 27 jaar later om precies te zijn. Grote namen als James McAvoy en Jessica Chastain spelen in Chapter Two de oude versies Bill en Beverly (en dit is de volledige cast). De club keert weer terug naar Derry, de plek waar alle ellende begon...
 

 

Helaas moeten we nog flink wat maanden wachten op de glorieuze terugkeer van terrorclown Pennywise (Bill Skarsgard). IT: Chapter Two draait pas in september in de bios.