De hype rond Chris Pine en zijn nieuwste Netflix-epos Outlaw King bereikte afgelopen vrijdag nogal een... anticlimax. Iedereen zat te wachten op die ene naaktscène maar de 'Pine' van Chris viel nogal tegen.

Vooraf was iedereen nogal enthousiast: eindelijk, de piemel van Chris Pine!

 


Inzoomen

Robert The Bruce, Pine's historische personage in de film, krijgt voor zijn grote naaktscène nog een stomende vrijpartij voor zijn kiezen (kijk vanaf 45:31). Later komt het echte werk (1:27:53) en dat, ahum, viel nogal tegen. 
 

Article continues after the ad


'Major disappointment'

Sommige kijkers gingen echter nóg verder en noemen Chris' jongeheer een 'major disappointment'. Ouch! En nog zo'n aanval op zijn mannelijkheid: "Damn you can't even see his dick unless you zoom in."

 


Tiny Oscar

In de vorige Veronica Magazine zei Chris nog: "Het publiek ging giechelen toen ze mij naakt zagen, maar ze gaven geen krimp bij de blote borsten van mijn tegenspeelster." Het Amerikaanse Huffington Post neemt het zelfs voor Chris op: ze eisen een Tiny Oscar en willen méér mannelijk naakt op de beeldbuis! 
 

 

Wonder Woman 2

Snel door naar serieuze zaken: Chris Pine heeft namelijk nóg een hele grote film op de planning staan. Hij keert weer terug in Wonder Woman 2, waar we helaas langer op moeten wachten


Outlaw King

Chris Prine kruipt in Outlaw King in de huid van de Schotse held Robert The Bruce. Hij leidt een opstand tegen de Engelse koning Edward I. Het doet allemaal een beetje denken aan de classic Braveheart, maar dan Netflix-style.