Fotograaf
Tom Cornelisssen / RTL
Temptation Island

Monica Geuze en haar Vlaamse co-host Viktor Verhulst hebben hun koffers gepakt voor Temptation Island: Love or Leave. Het presentatieduo laat via Instagram weten dat de opnames nu echt zijn begonnen.

Article continues after the ad

"We zijn begonnen", aldus Monica bij een vrolijk kiekje met voormalig Love Island-presentator Viktor Verhulst.


Oprechte singles

Vorig jaar presenteerde de YouTube-ster deze vernieuwde versie van Temptation Island nog met Kaj Gorgels, maar die is net terug van de opnames van Expeditie Robinson. Wat echter niet is veranderd, is het concept: koppels proberen in twee weken tijd te ontdekken of ze wel met de ware liefde zijn. Ditmaal dus opnieuw geen hitsige verleiders, maar oprechte singles die op zoek zijn naar de ware. En zoals we vorig jaar al zagen, kunnen daar best wat nieuwe koppeltjes uit ontstaan.

Eerste beelden gelekt

Uiteraard is nog niet duidelijk wie er deelnemen, maar de opnames zijn nu al niet geruisloos gegaan. NOS-correspondent Edwin Winkels spotte namelijk gisteren vier witte limousines in zijn woonplaats Sitges, nabij Barcelona, en hoorde daarbij Nederlandse personen praten. Op Twitter circuleren daardoor al de eerste beelden. Bekijk ze hieronder!

Wanneer dit nieuwe seizoen Temptation Island op Videoland te zien is, is vooralsnog niet bekend.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.