De Bellas zijn eindelijk terug: de opnames van de derde film in de Pitch Perfect-reeks zijn afgerond. Check hier de wrap up-video!

Article continues after the ad

The Bellas are back

In Pitch Perfect 3 zijn zangvogels Anna Kendrick, Hailee Steinfeld, Brittany Snow en Rebel Wilson weer van de partij voor een nieuw a capella-avontuur. Nieuwkomers in de film zijn Ruby Rose (Orange is the New Black) en acteur John Lithgow (Interstellar). 

Trish Sie (Step Up All In) vervangt Elizabeth Banks als regisseur. Banks kreeg het te druk met haar kinderen en de regie van de Charlie’s Angels reboot, maar is nog wel te zien als Gail. 

Dit najaar

Het heeft even geduurd: in 2015 werd al bekend dat de Bellas terug zouden komen voor een derde muzikaal filmspektakel. De release van Pitch Perfect 3 werd keer op keer verplaatst: hij stond oorspronkelijk gepland voor juli 2017. Nu gaat de musical het rondom de feestdagen opnemen tegen Star Wars VIII: de film draait vanaf 21 december in de bioscoop.

Special announcement

Universal Studios meldt ook dat er aanstaande maandag een speciale aankondiging komt. Zou het de eerste trailer zijn? Houd Superguide in de gaten voor het laatste nieuws!