Carlo Boszhard, Married at First Sight
Beeld: RTL/ Nander de Wijk

De opnames van het zesde seizoenen Married at First Sight zijn in volle gang! Seksuoloog Eveline Stallaart, één van de matchmakers van het programma, deelt alvast een klein voorproefje. 

Draaidag 1

Corona of geen corona, de liefde laat niet op zich wachten! Voor alweer een zesde seizoen wagen een paar singles zich aan het ultieme liefdesavontuur en stappen ze in het huwelijksbootje met een wildvreemde. Op haar Instagram story deelt Eveline een foto van achter de schermen bij de opnames. "We zijn weer begonnen! Draaidag 1 van Married at First Sight Seizoen 6". Wie er meedoet aan het nieuwe seizoen of wanneer het uitkomt, is nog niet bekend. 

Article continues after the ad

 

Married at First Sight

Voor wie Married at First Sight zo erg mist dat ze niet kunnen wachten op het nieuwe seizoen, is er altijd nog MAFS: Second Chance. Hier krijgen oud-deelnemers een tweede kans om de liefde van hun leven te vinden. De kijkers zijn niet heel enthousiast over de kandidaten, maar hopelijk Milly, Marcel en Maxime wel! MAFS: Second Chance is elke maandag om 20:30 uur op RTL 4 te zien. Of kijk direct het hele seizoen op Videoland. Ook de Australische versie van het liefdesspektakel is vanaf volgende week te zien op Videoland!