Elite seizoen 4, Netflix

¡Caramba! We wisten al dat de Spaanstalige dramaserie Élite werd verlengd met een vierde seizoen, maar goed nieuws: corona of niet, de opnames zitten erop! 

Article continues after the ad

Dat nieuws bracht het Nederlandse account van Netflix naar buiten. "Het is een wrap. Élite seizoen 4 is klaar met de opnamen. Hier is het bewijs", schrijven ze bij wat fijne nieuwe beelden.


Veel nieuwe castleden

Helaas weten we op dit moment nog niet wanneer het vierde seizoen op Netflix verschijnt, maar één feit staat wel vast: het vierde en vijfde seizoen zullen er anders uitzien dan normaal! Aan het einde van seizoen drie zeiden we namelijk adiós tegen Carla, Lu, Nadia, Valerio en Polo die vanwege diverse redenen niet meer terugkeren naar Las Encinas. Gelukkig krijgen we daar wel een hoop nieuwe gezichten voor terug die naast bekende personages als Samuel, Guzmán, Polo, Ander, Cayetana en Rebeka hun opwachting zullen maken.

Wat staat er te gebeuren?

Wat de precieze verhaallijn van dit vierde seizoen is, is nog niet bekend. Wel weten we (spoiler) inmiddels wie achter de moord op Polo zit en lijkt er met het vertrek van alle karakters weer genoeg ruimte te zijn voor nieuwe verhaallijnen. Wat gebeurt er namelijk met Polo nu zijn 'grote liefde' Nadia naar New York is vertrokken en groeien (de weer gezonde) Ander en Omar nog meer naar elkaar toe nu Omar ook op Las Encinas zit? Dat moet in het vierde seizoen duidelijk gaan worden.

Het is dus nog geduldig wachten op een trailer met bijbehorende releasedatum! We houden je op de hoogte.