Fifty Shades-fans opgelet: de nieuwe tv-spot van Fifty Shades Darker werd dit weekend gelanceerd. Dat betekent: meer informatie over het plot.

Article continues after the ad

Nieuwe beelden

We horen Anastasia praten met haar vriendinnen over de nieuw leven ingeblazen relatie met Christian. Hij lijkt veranderd en ze zijn gelukkig. Tenminste, dat denkt ze. In de de nieuwe beelden zien we namelijk ook hoe Anastasia geconfronteerd met een voormalig ‘onderdaan’ van Christian en hoe haar auto onder de verf zit. Hoe lang gaat dit nog goed?

Fifty Shades Darker

In het vervolg van Fifty Shades of Grey wordt verteld hoe Anastasia en Christian weer samen zijn. Alles lijkt op rolletjes te lopen tussen de twee, maar Christian wordt geconfronteerd met zijn verleden, dat allesbehalve saai is. Ook Anastasia krijgt te maken met Christians verleden en dan met name zijn ex.

Cast

Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn uiteraard van de partij in Fifty Shades Darker, het vervolg op Fifty Shades of Grey. Verder spelen onder anderen Kim Basinger, Tyler Hoechlin, Bella Heathcote en Max Martini in de film, die geregisseerd wordt door James Foley. Wanneer hij in de bios draait? Met Valentijnsdag natuurlijk.