De nieuwe officiële trailer van T2: Trainspotting bevat genoeg nieuwe beelden om de voorpret weer een standje hoger te zetten.

Article continues after the ad

T2: Trainspotting

Eerder deze maand noemden we nog een premièredatum van 27 januari 2017, maar die moeten we bij dezen helaas bijstellen naar 16 februari. Des te meer reden natuurlijk om de pijn van het lange wachten te verzachten met een nieuwe trailer!

Voor regisseur Danny Boyle is T2: Trainspotting pas de eerste keer dat hij een vervolgfilm maakt. In dit geval heeft het ook twee decennia geduurd, maar dan heb je ook wat: alle helden van de klassieker uit 1996 doen ook nu weer mee.

Even goede vrienden

Mark Renton (Ewan McGregor) keert na twintig jaar terug naar Schotland om het goed te maken met zijn verloren vrienden Daniel "Spud" Murphy (Ewen Bremner) en Simon "Sick Boy" Williamson (Jonny Lee Miller). Hij probeert psychopaat Francis "Franco" Begbie (Robert Carlyle) te ontlopen, maar er kan geen Trainspotting zijn zonder Begbie, dus daar komt natuurlijk helemaal niets van terecht.

Deze nieuwe trailer opent en eindigt hetzelfde als de vorige, maar laat je daardoor niet foppen: de rest van de trailer staat bomvol nieuwe beelden, die ook weer iets meer over de nieuwe verhaallijn blootgeven. Geen spoilers van ons natuurlijk, we zouden niet durven, de keuze is geheel aan jou!