Een nieuwe Netflix Original is in aantocht: de serie Girlboss. Wij denken dat liefhebbers van Gossip Girl, Pitch Perfect en The Devil Wears Prada deze show heel leuk gaan vinden.

Article continues after the ad

Girlboss

Girlboss, de naam zegt het eigenlijk al, gaat over een jonge twintiger die financieel niet bepaald goed in de slappe was zit. Op modegebied weet ze echter wel van wanten. Haar laatste redmiddel is het verkopen van vintage kledingstukken op eBay. Deze noodgreep blijkt de weg naar succes. Dankzij haar commerciële talent en gevoel voor stijl weet ze deze manier van ondernemen uit te bouwen tot een miljoenenbedrijf.

Britt Robertson

Britt Robertson speelt de hoofdrol in Girlboss. Het is het verhaal van Sophia Amoruso, die het bedrijf Nasty Gal oprichtte en hier het boek #Girlboss over schreef. Kay Cannon, bekend van onder meer Pitch Perfect, maakte van het boek een Netflix Original en kreeg daarbij hulp van Amoruso zelf, maar ook van Charlize Theron, Laverne McKinnon, Beth Kono en Christian Ritter.

21 april

Girlboss is vanaf 21 april te zien op Netflix. Het eerste seizoen bestaat uit 13 afleveringen, die elk zo’n 30 minuten duren. Na het zien van de trailer maken wij ons al op voor een tweede seizoen. Dat wordt bingewatchen!