Na Finding Dory, het succesvolle vervolg op Finding Nemo, is animatiestudio Pixar natuurlijk volop bezig met het maken van nieuwe kaskrakers. Deze vrolijke animatiefilms staan je binnenkort te wachten!

Article continues after the ad

Cars 3

Pixar gaat off-road met het vervolg op Cars. Na de spin-offs Planes en Planes: Fire & Rescue gaat dit avontuur weer over Lightning McQueen (Owen Wilson), zijn nieuwe vriend Cruz Ramirez en oude bekenden Mater, Sally en Ramone. Wanneer te zien? 16 juni 2017.

Coco

Geen vervolg, maar de gloednieuwe film Coco gaat op 22 november 2017 in première. Coco is geïnspireerd op het Mexicaanse feest Dag van de Doden, je weet wel: met al die vrolijk versierde skeletten en schedels.

Toy Story 4

Baas van Pixar en Walt Disney Animation Studios zegt volgens Entertainment Weekly dat Toy Story 4 een liefdesverhaal wordt tussen Woody en het porseleinen herderinnetje Bo Peep, geïnspireerd op zijn eigen huwelijk. Wanneer te zien? 15 juni 2018.

Incredibles 2

In totaal zal er 15 jaar tussen de eerste film over de superheldenfamilie The Incredibles en het vervolg zitten. Incredibles 2 zal op 21 juni 2019 in de bioscopen te zien zijn. Geheugen even opfrissen? Bekijk hieronder de trailer van de animatiefilm The Incredibles uit 2004.