Nadège in Chateau Meiland

Nadège Coffinet begon het nieuwe jaar supergezellig met een soort 'dreigement' aan het adres van haar oud-werkgevers, de Meilandjes. Slaat ze terug met een eigen boek vol onthullingen over de fam? Erica Meiland is in ieder geval not impressed.

Article continues after the ad

"Ik weet genoeg over de familie Meiland", zei de Française in een Belgisch blad. De onthullingen over Nadège in Martiens boek - onder meer over haar seksleven - zitten overduidelijk nog dwars. "Geloof mij: een boek over hoe het er aan toe ging achter de schermen van Chateau Meiland zou pas écht spraakmakend zijn." Shownieuws stookt het showbizzrelletje lekker op en zocht contact met de fam! Wat vinden de Meilandjes hier eigenlijk van?

Erica reageert

Nou, Erica wordt niet warm of koud van Nadège's uitlatingen. "Nadège wordt blijkbaar benaderd door Nederlandse en Belgische journalisten om haar verhaal te doen", vertelt ze tegen Shownieuws. Als de ex-huishoudster de vuile was op straat wil mieteren, gaat Erica haar zeker niet stoppen. "Ze is daar vrij in, ook in het schrijven van een boek."

Erica Meiland

Nadège is woest

De relatie tussen Nadège en de fam is nu echt wel tot onder het vriespunt gezakt. Ze wil eigenlijk het liefst een advocaat op de Meilandjes zetten, maar dat gaat niet. "Helaas is een advocaat duur, en heb ik er momenteel het geld niet voor", zei ze eerder. Het ging toch al niet meer zo lekker nadat ze afgelopen december haar werk verloor. Hopelijk wordt 2021 een beter jaar voor Nadège!