Erica Meiland

Boer zoekt Vrouw-hater Martien, Erica en Maxime lieten gisteren in Chateau Meiland de schaar zetten in hun corona-kapsels. En heeft de coiffeur een beetje goed werk afgeleverd of is het nu één grote catastrophe?

Article continues after the ad

Het was weer een hysterische aflevering vol ups, downs en - opnieuw - Nadège-ergernissen, maar het absolute hoogtepunt? Dat was toch wel het moment dat de Meilandjes zich alledrie een nieuwe coupe lieten aanmeten. Vol goede moed, mét mondkapje op, gingen ze er vol voor!

'Meid!'

Volgens Martien ziet Erica er door haar nieuwe kapsel uit als Maartje van Weegen - kijk en oordeel zelf! Een geslaagde knipbeurt, vindt de kasteelheer. "Meid, moet je luisteren. Wat is het mooi!" Maxime moet echter nog even wennen aan haar nieuwe look. Maar ze hoeft volgens haar vader nergens aan te twijfelen. "Wat een ander kind!" Wanneer Erica zegt dat haar dochter er nu wat jonger uitziet, wordt Maxime nog onzekerder. "Ik lijk nou net iemand van 12."


Schorem

Het was echter niet alleen maar 'wat goeeeeeed' bij de kapper. Nee hoor, Maxime en Erica moesten een tientje meer dokken en dat schoot in het verkeerde keelgat bij de fam. "Stelletje schorem", sneert Martien. "En zo is dat", vindt Maxime. En Erica? Die spreekt zelfs van "discriminatie". Hè, wat een gezeik!

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag (behalve komende donderdag, vanwege voetbal) om 20:30 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl.