Ludo Sanders, GTST

De makers van GTST hebben de kijkers weer op het puntje van hun stoel gekregen met de onlangs uitgebrachte maandtrailer. Januari wordt duidelijk niet saai in het roerige Meerdijk.

Article continues after the ad

Uiteraard is de belangrijkste vraag: weet Ludo na maanden eindelijk te ontsnappen van het booreiland waar hij moederziel alleen zit?

Ontsnappingspoging 3.0

Nou, opgeven komt in ieder geval niet in zijn woordenboek voor! In de maandtrailer is namelijk te zien dat Ludo Sanders opnieuw een idee krijgt om de buitenwereld te laten weten dat hij nog leeft: hij schrijft een briefje en bindt die vast aan het pootje van de kraai. Eenmaal buiten laat hij het beest wegvliegen, maar komt de vogel wel op tijd op de goede plaats aan? Dat is nog even de vraag! Janine blijkt - ondanks dat ze haar man al heeft doodverklaard - nog altijd de hoop te hebben dat ze hem ooit in levende lijve terugziet.

Zwangere vijftienjarige

Een andere spraakmakende verhaallijn die deze aankomende maand steeds heftiger wordt, is die van de jonge Demi Verduyn. De vijftienjarige dochter van Julian en Saskia shockeert komende week haar ouders met het nieuws dat ze zwanger is! Als Julian er dan ook nog eens achterkomt van wie, zijn de rapen gaar. Bekijk maar snel de trailer hieronder.

GTST is van maandag t/m donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4.