Luizenmoeder, film

Nu de bioscopen binnenkort weer open gaan, maakten we ons al klaar voor de release van De Luizenmoeder-film. Helaas moeten we toch nog iets langer wachten...

Article continues after the ad

De film zou eigenlijk op 30 juni in première gaan, maar de distributeur meldt nu dat de film naar verwachting pas eind juli te zien is!

De Klimop zonder Anton

Gelukkig weten we wel waar we naar uitkijken. In de film proberen Juf Ank en haar collega's de boel draaiende te houden zonder directeur Anton, maar dat gaat duidelijk niet zonder slag of stoot. Er is onderbezetting, de coronacrisis maakt de ouders nog veeleisender en als dat nog niet genoeg is, zet een nieuwe interim-directeur de boel op stelten. "Hij wil de school zodanig digitaliseren dat docenten overbodig lijken. Er komen robots voor de klas, leerlingvolgsystemen en e-teachers", schemerde Ilse Warringa vorige week door bij Beau

Bekijk hieronder snel de trailer.

 

Waar is de 'echte' directeur?

Ondanks dat haast alle vaste castleden van de populaire AVROTROS-serie terugkeren, zag Diederik Ebbinge het niet zitten. "Na twee geweldige seizoenen, waarin ik zowel schrijver, acteur als regisseur mocht zijn, was voor mij het verhaal wel verteld", schreef hij kort na de berichten over de film op Twitter. "Dus ging ik weer andere dingen doen. Promenade bijvoorbeeld!" 


De Luizenmoeder-film staat nu gepland op 28 juli. Benieuwd waar je wel biostickets voor kunt reserveren? Wij maakten hier al een overzicht.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.