Fotograaf
Filmdepot | Netflix | Videoland
Recensie The Mitchells vs The Machines

Urenlange autorit voor de boeg? Met dit lijstje houd je de achterban(k) urenlang zoet.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met T-Mobile.

Of je nou drie uur over de grens gaat, of drie dagen, vroeg of laat komt die beruchte vraag vanaf de achterbank: ‘Zijn we er allll?’ Het loont zich om vooraf te zorgen voor het nodige vermaak. Dus hop, op naar Netflix en Videoland voor deze streamingtoppers waarmee de kinderen zich vermaken tot je op je vakantieplek aankomt. Of die nou in Zeeland of in Zwitserland ligt.

Paddington (kijkwijzer 6)

Het verhaal van het beroemde Peruaanse beertje (ingesproken door Beau van Erven Dorens) dat naar Groot-Brittannië reist en daar de gekste avonturen beleeft. Is het een hit dan is er een tweede film, én een enorme waslijst boeken. Dus je kunt even vooruit.

Article continues after the ad

Te zien op Videoland

De GVR (kijkwijzer 6)

De Grote Vriendelijke Reus zoals verteld door meesterregisseur Steven Spielberg, dat is eigenlijk voor alle leeftijden leuk. Weesmeisje Sofie wordt uit haar bed geplukt en ontvoerd, maar gelukkig alleen maar door een eigenaardige maar vriendelijke reus.

Te zien op Videoland

De club van lelijke kinderen (kijkwijzer 9)

Paul denkt dat hij op schoolreis gaat, maar niets blijkt minder waar: hij wordt samen met honderden andere kinderen opgesloten door de president, alleen omdat ze allemaal lelijk zijn. Als Paul ontsnapt, begint hij De Club van Lelijke Kinderen en gaat hij de strijd aan om de andere kinderen te bevrijden.

Te zien op Videoland

Hoe tem je een draak (kijkwijzer 6)

Nog een gevalletje ‘als het bevalt is er meer’, want er zijn inmiddels drie van deze films, al staat de derde nog niet op streaming. Viking Hikkie woont op het eiland Berk, omringd door draken. Maar in tegenstelling tot zijn vader, de baas van het eiland, is hij niet de dapperste.

Te zien op Netflix

Shrek (kijkwijzer 6)

Een klassieker die je misschien al een tijdje vergeten was, maar een fijne tip voor een volgende generatie. Oger Shrek is normaal gesproken erg op zichzelf, maar krijgt het aan de stok met de koning waardoor hij op een ware kruistocht gaat, vergezeld door zijn niet-echt-vriend Donkey. Naast vier films én een musicalversie is er ook nog een verzameling spookverhalen én een spin-off met de Gelaarsde kat.

Te zien op Netflix

De Mitchells tegen de machines (kijkwijzer 6)

Het is Katie Mitchells grote droom om in de filmwereld te werken. Maar als ze wordt aangenomen op de filmacademie, staat haar vader er wél op dat het hele gezin haar wegbrengt. Ook de hond. Een reis op de achterbank die bruut wordt verstoord als alle apparaten van de wereld er plotseling mee ophouden.

Te zien op Netflix

Unlimited data en streamen

Kun jij ook niet wachten om deze films te streamen? Voor het eerst in Nederland hebben T-Mobile, Netflix en Videoland hun krachten gebundeld en bieden zij vanaf nu één mobiel totaalpakket van Unlimited 5G data, bellen, sms én entertainment aan: Unlimited & Entertainment. Zo profiteer je van onbeperkt 5G + Netflix + Videoland samen in één uniek abonnement. Ideaal!

Nieuwsgierig geworden naar het Unlimited & Entertainment pakket van T-Mobile? Kijk hier voor meer informatie hierover en over alle aanvullende opties. en upgrades.