Hoe sluit je de week beter af dan met de talkshow van de Ierse komiek Graham Norton, die ook vanavond weer 's werelds grootste sterren op de bank heeft?

Article continues after the ad

The Graham Norton Show

Iedere uitzending ontvangt Graham Norton de grootste sterren uit de entertainmentwereld op zijn rode bank. We zouden hier voorbeelden kunnen noemen, maar het is onderhand eerder de vraag wie er nog níét te gast is geweest in zijn show. Naast ontzettend veel humor en het traditionele muzikale optreden kennen we The Graham Norton Show natuurlijk ook van de 'rode stoel', waarin kijkers mogen plaatsnemen om een persoonlijk verhaal te vertellen, voor zo lang als Graham en zijn gasten het interessant genoeg vinden ...

Vanavond te gast

Ook vanavond barst de show weer van de megacelebs. Dame Judi Dench, Steve Carrell, Kristen Wiig, Jamie Foxx: individueel zijn ze al aansprekend genoeg om genoeg kijkers te trekken, maar bij Graham Norton zitten ze gewoon allemaal tegelijk op de bank. Muziek is er van de Amerikaanse indiepop-/rockband Haim. Je ziet The Graham Norton Show om 22:45 uur op NPO 3.