Donderdag verschijnt The Nun in de bioscoop. Bereid je alvast voor op deze spin-off van The Conjuring met deze doodenge teaser!

Article continues after the ad

Moordzuchtig

Fans van The Conjuring hebben er even op moeten wachten, maar overmorgen is het zover: dan gaat eindelijk The Nun in première. In dit nieuwste hoofdstuk in de razend populaire horrorfranchise reizen we af naar Roemenië. Hier onderzoekt een priester in opdracht van het Vaticaan een zelfmoordzaak in een klooster. Al snel blijkt dat de kloosterlingen worden geterroriseerd door een demonische verschijning in de vorm van een moordzuchtige non!

Levenloos

Hierboven kun je de teaser zien die onlangs verscheen op het officiële Twitter-account van de horrorfilm. Hierin is een mysterieuze vreemdeling iets te ver het klooster binnengedrongen. Omringd door schijnbaar levenloze nonnen, komt hij oog in oog te staan met het monster uit de titel. De video duurt slechts 15 seconden, maar dat is meer dan genoeg om de kijkers de stuipen op het lijf te jagen. Kun je nagaan wat de makers in ruim anderhalf uur kunnen bereiken!