Het duurt nog even voordat de feestdagen zich aandienen, maar bij SBS zijn ze al helemaal in kerstsferen. De programmering voor de kerstdagen is namelijk rond.

Article continues after the ad

SBS Sterren Surprise

Vanaf woensdag 21 december zie je in SBS Sterren Surprise hoe verschillende gezichten van de zender het land in trekken om mensen te verrassen op klein en groot niveau. Kim-Lian, Airen, Kees, Patty, Viktor, allemaal komen ze voorbij.

Nick, Simon, Irene en Rudolph

Nick & Simon treden op de eerste kerstdag ze live op in Ahoy met de show I’m Dreaming Of A White Christmas, die vanaf 16.30 te zien is bij SBS6. Ook Irene Moors en Rudolph van Veen vieren samen de kerst. Zij zijn vanaf 19 december te zien met het programma Irene en Rudolph vieren kerst, waarin ze met verschillende SBS-sterren vooruitblikken op de feestdagen. Uiteraard onder het genot van een drankje en door Rudolph bereid hapje.

Wedden Dat Ik Het Kan?

Maar er is meer. 2016 sluit je feestelijk af bij SBS6 met een speciale uitzending van Wedden Dat Ik Het Kan? In de Staatsloterij Oudejaarsspecial aan de feestdagen gerelateerde weddenschappen voorbij. Tevens krijgen drie kandidaten uit het afgelopen seizoen de kans hun weddenschap nog eens uit te voeren en wordt als klap op de vuurpijl het winnende lotnummer van de oudejaarstrekking bekendgemaakt.