Fantastisch, optimistisch, luchthartig: allemaal woorden die de rondte doen over de bijzondere comedy waarvan je nu ook een volledige trailer kunt zien.

Article continues after the ad

Biedoorlog

The Incredible Jessica James ging in première op het Sundance Film Festival en veroorzaakte daar naar verluidt een heuse biedoorlog tussen de partijen die de rechten wilden bemachtigen. Netflix ging er met de kluif vandoor en de verwachting is dat abonnees de streamingdienst daar bijzonder dankbaar voor gaan zijn. De film heeft op Rotten Tomatoes een score van maar liefst 95% en krijgt dus bijna uitsluitend (zeer) positieve recensies.

The Incredible Jessica James

Jessica Williams is vooral bekend als correspondent van The Daily Show en heeft in The Incredible Jessica James haar eerste grote hoofdrol te pakken. Ze speelt een toneelschrijver die het moeilijk heeft om haar carrière en liefdesleven overeind te houden in het krankzinnige New York. Een van haar - mogelijk romantische - tegenspelers is Chris O'Dowd (Bridesmaids), die nog niet in de teaser te zien was, maar een flinke rol heeft in bovenstaande trailer.

Andere rollen zijn er voor Lakeith Stanfield (Get Out), Noël Wells (Master of None), Megan Ketch (The Big Wedding) en Zabryna Guevara (The Get Down). Vanaf 28 juli kun je de film op Netflix zien.