Rogier Smit

RTL-ster Rogier Smit (is 'ie nu wel of niet samen met Frank Jansen?) zorgt regelmatig voor opschudding met zijn insta-fotootjes. Laatst nog, toen hij met een andere man op een foto stond. Deze insta-kiekjes zijn vrij bijzonder, vooral als je naar de photoshopfoutjes kijkt!

Article continues after the ad

De beelden blijken vol te zitten met heerlijke vervormingen en rondingen op plekken waar je ze niet verwacht. Kijk maar eens naar de vrolijke foto hieronder. Wat valt je op? 

 

Lekker shoppen!

Nou, je hoeft alleen maar naar het wijnglas te kijken om te zien dat Rogier iets te gretig was met het shoppen. Of zou hij iemand hebben die zijn insta-foto's bewerkt? Dan... zijn we eerlijk gezegd wel benieuwd of die persoon zijn volgende functioneringsgesprek overleeft! Anyway: het blijkt veel vaker te gebeuren. YouTuber Dook van Dijck dook in Rogiers selfies, vriendinnenfoto's en party pics en kwam met een hilarische compilatie. Het dronken wijnglas was slechts het begin!

 

Ook Frank moet eraan geloven

Rogiers bewerkdrift raakt ook zijn (ex?)man Frank, die er op een van de foto's aan moet geloven. Check eerst maar eens het beeld hieronder en waarschijnlijk valt het al wel op.


Alle photoshop-fails op een rij

In een poging om Franks buik te laten krimpen, is toch het een en ander misgegaan, zo ontdekte Dook. Arme Frank! Hieronder zie je overigens nog meer 'glitches in the matrix' dus leun lekker achterover en neem het in je op.