Casanova's, Jim Bakkum en Lieke van lexmond

Wie deze kerstdagen zin heeft in een heerlijke romcom van Nederlandse bodem, kan zijn hart ophalen. Vanaf vandaag is de film Casanova's met Jim Bakkum, Lieke van Lexmond en Tygo Gernandt in de hoofdrol namelijk te zien via Pathé Thuis, iTunes en Amazon.

Article continues after the ad

Casanova's had eigenlijk nog een poosje in de bioscoop moeten draaien, maar helaas gooide corona roet in het eten. Geluk bij een ongeluk besloot de filmmaatschappij fans tegemoet te komen door de film (voor een klein bedrag) online te knallen

Datingcoach ontmaskeren

In Casanova's krijgt de timide journalist Bas (Jim Bakkum) de taak om een mysterieuze datingcoach te ontmaskeren. Deze Don Marco (Tygo Gernandt) beweert in zijn bestseller dat hij incompetente mannen binnen drie dagen kan transformeren in heuse casanova's. Lukt hem dat ook bij de sociaal-onhandige Bas of is het complete onzin wat hij iedereen wijs probeert te maken? Dat gaan we zien!


Bekende Nederlandse cast

De makers hebben weer tal van bekende Nederlanders weten te strikken voor deze film en misstaat daarom nu al niet in dit overzicht. Naast Jim Bakkum, Lieke van Lexmond en Tygo Gernandt hebben ook Birgit Schuurman, Juvat Westendorp, onze Bachelorette Gaby Blaaser en Leo Alkemade een rolletje weten te scoren. Dat belooft weer wat... voor de liefhebbers!

Je ziet Casanova's vanaf nu via Pathé Thuis, ITunes en Amazon.