Net als vorig jaar gaat Goede Tijden, Slechte Tijden volgende week de winterstop in met een joekel van een cliffhanger. Echt spannend is het echter niet meer nu je bij Videoland al een week vooruit kunt kijken, voor de fanatieke fans is de wintercliff dus al net geweest.

Article continues after the ad

Vertel, vertel, vertel!

Iedereen die echt vol ongeduld wil weten wat er gaat gebeuren, die heeft de ontknoping waarschijnlijk dus al gezien. Voor iedereen die nog braaf een weekje wacht en toch alvast wil weten hoe en wat, lichten we hier vast een stipje van de sluier op zonder al te veel te verklappen. Tijd voor SPOILERS dus.

“Een heldendaad en een fatale afloop”

Op Instagram belooft Lidewij Mahler al dat de Wintercliff zal draaien om raadselachtige gebeurtenissen, een heldendaad en een fatale afloop. Aangezien zij in de serie de vorig jaar na lange tijd naar Meerdijk teruggekeerde Marieke speelt, weten we dus al dat de Wintercliff grotendeels om haar draait. Dat de actrice het zelf al over een fatale afloop heeft lijkt al een flinke spoiler. Ook de comments geven al het een en ander weg.

 

Wat gebeurt er?

In de afleveringen van 10 en 11 januari in het bijzonder zullen meerdere grote verhaallijnen tot een kookpunt komen, maar het heftigste drama draait inderdaad om Marieke. Tijdens een lunch bij de Rozenboom met Mark en Marieke krijgen Ludo en Janine allebei een dreigend sms-je van een anonieme afzender. Het gezelschap besluit uit veiligheidsoverwegingen meteen te vertrekken. Maar als ze naar buiten komen rijdt een zwarte SUV op hen af. Ludo en Janine dreigen omver gereden te worden, maar Marieke duwt ze net op tijd aan de kant. Hierdoor krijgt de wagen haar wel te pakken. Zal Marieke dit nog overleven? Volgende week zullen ook de Videolandloze kijkers erachter komen. Wie nu al  alles wil weten kan hier kijken voor een compleet verslag van de Wintercliffhanger-week.