Na de teaser van enkele seconden smachtten we naar meer, en vandaag worden we op onze wenken bediend. Dit wordt fantastisch!

Article continues after the ad

Kingsman: The Golden Circle

Je bent bekend met de Kingsman? De zelfstandige internationale inlichtingendienst die opereert op het hoogste niveau van discretie? Zo niet, dan loont het zeker de moeite om Kingsman: The Secret Service nog eens te kijken. De enige spoiler is dat daarin de wereld niet is vergaan, want dat is precies wat er op het spel staat in de vervolgfilm.

In The Golden Circle wordt de toekomst van de Kingsman en (daarmee) de wereld ernstig in gevaar gebracht door een nieuwe nemesis, gespeeld door Julianne Moore. Gelukkig leren de Britten van het bestaan van een gelieerde organisatie in de VS: de Statesman. Met Amerikaanse vrienden als Channing Tatum, Jeff Bridges, Halle Berry en Pedro Pascal ziet het nieuwe team van wereldredders er in ieder geval alvast geweldig uit.

Waanzinnige trailer

In april schreven we met enige twijfeling over de eerste teaser, omdat deze maar vijftien seconden duurde en driekwart daarvan zelfs uit de in- en outro bestond. Vandaag is er beter nieuws, véél beter nieuws. Deze spiksplinternieuwe trailer is maar liefst twee hele minuten van lengte, en bevat al meer actie dan je in menig actiefilm gepresenteerd krijgt.

Het is een typisch gevalletje a picture is worth a thousand words, dus kijk vooral zelf. Wat je daarna doet, dat weten wij al: een dikgedrukte markering in je agenda maken op 21 september, want dan gaat Kingsman: The Golden Circle in première!