Het derde seizoen van Mr. Robot gaat op 11 oktober in première op USA Network. De eerste teaser trailer staat voor je klaar.

Article continues after the ad

Mr. Robot

Mr. Robot won al twee Golden Globes, waaronder die voor beste dramaserie in 2016, maar is in Nederland misschien nog niet bij iedereen even bekend. De serie gaat over de jonge computerprogrammeur Elliot Alderson, gespeeld door Rami Malek. Overdag werkt hij bij een internetbeveiligingsbedrijf, maar 's nachts gebruikt hij zijn hackerskunsten om vrienden en kennissen te beschermen tegen mensen met kwade bedoelingen.

In het eerste seizoen werd hij gerekruteerd door een onbekende man die 'Mr. Robot' op zijn jasje heeft staan. Hij (Christian Slater) vraagt Elliot om lid te worden van een hackersteam genaamd 'fsociety' met als doel juist dat bedrijf te vernietigen waar Elliot de beveiliging voor doet.

Seizoen 3

In de VS staat inmiddels het derde seizoen dus alweer voor de deur. De eerste van tien afleveringen wordt op 11 oktober gelanceerd, en de eerste teaser trailer speel je hierboven af. "Seizoen 3 zal de kijkers op een geheel nieuwe manier aan zich binden", zei Jeff Wachtel van productiebedrijf NBCUniversal Cable Entertainment er al over. "Met Bobby Cannavale (Ant-Man) en BD Wong (Jurassic World) als nieuwe castleden wordt het indrukwekkende ensemble alleen nog maar sterker."

Seizoen 3 van Mr. Robot lijkt ons dus zeker iets om naar uit te kijken als je de eerste twee seizoenen al hebt gezien. Zo niet, dan is dit een perfect moment om de eerste afleveringen in te halen zodat je er helemaal klaar voor bent in oktober!