Er is een eerste trailer van de film Summer of '84 op het web verschenen. De horrorfilm heeft een retro tintje en benut het "cheesy maar toch scary"-gevoel van films als The Monster Squad erg goed. Dus zin in een portie nostalgie en spanning? Check dan deze trailer even.

Article continues after the ad

seriemoordenaar

De 15-jaar oude Davey krijgt een adrenaline-rush bij het nieuws dat er een seriemoordenaar in zijn buurt woont. In plaats van de zomer lang achter meisjes aan te zitten, gaat Davey met zijn vriendjes op zoek naar de moordenaar. Al snel denken ze dat de moordenaar naast Davey woont en een eenzame politieagent is. O, en hadden we al gezegd dat de seriemoordenaar een voorliefde voor tienerjongetjes heeft?

Na de vertoning van Summer of '84 op een aantal filmfestivallen, zijn de reviews nog niet erg positief. Maar wij denken dat Stranger Things-fans een retro genre, tieners op fietsjes en een duister gegeven wel kunnen waarderen. De sterren van de film zijn onder anderen Graham Verchere (Fargo, The Good Doctor), Judah Lewis (Demolition, The Babysitter), Cory Gruter-Andrew (The 100) en Rich Sommer (Mad Men). 

De film verschijnt 8 augustus in de Amerikaanse bioscopen. Het is nog niet duidelijk of en wanneer de film in Nederland verschijnt.