Martien Meiland

Nederlands bekendste reality-sterren Martien, Maxime en Erica Meiland willen in 2021 even het gaspedaal indrukken. Ze worden nu wel erg "geleefd".

Article continues after the ad

De sterren van Chateau Meiland gingen in 2020 enorm hard. Torenhoge kijkcijfers, een eigen sensationele biografie voor Martien, een drukke verhuizing van hun Chateau naar Hengeleau; het kon niet op. In 2021 hopen ze op wat meer rust, zo vertellen ze in de nieuwe Beau Monde.

'We worden geleefd'

"Ik hoop juist dat we een beetje meer rust krijgen, dat alles weer normaler wordt", zegt Erica, die dacht dat de hype rondom de fam niet zo hevig zou zijn nu ze in de Achterhoek wonen. "Maar zelfs als we op de snelweg rijden, maken mensen foto's van ons." Ook Martien, kersverse 'winnaar' van de Loden Leeuw voor irritantste BN'er in een reclame, wil het wat rustiger aan doen. Volgens hem wordt de familie nu "geleefd".

Meer gezinstijd

Maxime is onderneemster, Erica doet Martiens management en de ex-kasteelheer himself heeft naast Chateau Meiland natuurlijk ook nog andere SBS6-shows, waaronder Wie van de 3? en Cash or Trash?. Alleen maar 'werken, werken, werken' in plaats van 'wijnen, wijnen, wijnen', maar dat moet in 2021 echt anders. Martien: "Dat we ruimte krijgen om een beetje meer aan onszelf te denken, want we worden wel geleefd. Het is ook lastig, want we krijgen zoveel aanbiedingen, en alles is even leuk om te doen. Maar iets meer tijd voor mijn privéleven in 2021 zou lekker zijn."

Familie Meiland uit Chateau Meiland


De Meilandjes komen op 22, 23 en 24 december terug op SBS6 met kerstspecials van Chateau Meiland!