Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes kon afgelopen woensdagavond langs een oude bekende zappen! Haar ex Nick van Delft zat in de nieuwste aflevering van de SBS6-realityshow Steenrijk, Straatarm waarin twee gezinnen - de een arm, de ander niet bepaald - korte tijd van situatie ruilen.

Article continues after the ad

Roxeanne, sinds kort weer helemaal herenigd met haar broertje André, ging vijf jaar lang met deze Nick. In december 2016 kwam naar buiten dat ze de handdoek in de ring hadden gegooid, zo beschrijft Shownieuws, waarna Nick al vrij snel daarna een relatie kreeg met zijn huidige vriendin Denise. Rox ging toen al een tijdje met platenlabel-topman Erik Zwennes, met wie ze nu zoontje Fender opvoedt.

Nick in Steenrijk, Straatarm

Nick vormde het 'steenrijke' gedeelte van de uitzending. Hij en Denise bezitten vijf hectare grond in Ouderkerk aan de Amstel. Ze runnen daar een succesvol paardenbedrijf. Trainen, aankopen en verkopen; Nick, zelf springruiter, doet het allemaal. Ook nog eens in het high-end segment, dus dan weet je ook meteen waar dat 'steenrijke' vandaan komt!

 

Reacties op Steenrijk, Straatarm

Nick, Denise en hun twee kindjes Bobbi-Jolie en James Dean ruilden met het 'straatarme' gezin Van Krimpen uit Hoorn, dat moet rondkomen van 70 euro per week. De twitter-reacties op deze aflevering waren... nou ja, toch verrassend positief. De gebruikelijke twitter-haat viel eigenlijk best mee. Veel kijkers vonden de twee gezinnen erg fijn om naar te kijken. "Een goede match tussen rijk en arm", klonk het.