OMG! Het is eindelijk zover: de eerste kus in dit seizoen van Boer zoekt Vrouw! <3 In onderstaande beelden van de komende aflevering zien we hoe de romantiek tussen boer Geert en Angela volledig opbloeit. 

BzV-deelnemers Geert en Angela vieren de liefde

Aangezien Vera na een emotioneel afscheid haar koffers gepakt heeft, is Angela in haar uppie overgebleven op de boerderij van Geert. En die alone time werpt meteen zijn vruchten af! In onderstaande preview van de komende aflevering van Boer zoek Vrouw zien we namelijk hoe de romantiek tussen de twee opbloeit. Wat heet: de kersverse tortelduifjes hebben zelfs al gezoend!

Boer zoekt Vrouw-Angela voelt zich supergoed

In bovenstaande promo voor de komende aflevering van Boer zoekt Vrouw hoor je Angela vertellen dat ze zich “supergoed” voelt. Dat komt onder meer omdat ze - na het vertrek van "overheersende" Vera – eindelijk de vrienden van Geert kon ontmoeten. En dat was gelukkig heel gezellig! Dat moet ook Geert gevonden hebben, want ondanks dat de twee “braaf apart” hebben geslapen, hebben ze wel even gezoend! 

Article continues after the ad

Check die opbloeiende romance zondag in BzV

Boer zoekt Vrouw zie je elke zondagavond om 20.25 uur op NPO 1. We kijken er nu al naar uit om meer te zien van deze opbloeiende romance! P.S. Je hoeft overigens geen medelijden met Vera te hebben. Die vermaakt zich gelukkig ook uitstekend! Maar dan natuurlijk wel zonder Geert, voor wie ze na haar afscheid nog wat harde, maar eerlijke woorden over had!