Heel Holland Bakt Kids, start

Na zeven seizoenen Heel Holland Bakt krijgen binnenkort ook kinderen de kans om Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven en André van Duin te overtuigen van hun vaardigheden in de keuken. En het programma komt sneller dan verwacht op de buis! 

Article continues after the ad

Heel Holland Bakt Kids gaat namelijk al op 3 oktober om 19.25 uur van start op NPO Zapp!

Werken in teams

De jonge thuisbakkers van tussen de 9 en 12 jaar hoeven niet alleen in de keuken te staan. Ze vormen namelijk een team met hun vader, moeder of een andere volwassene waar ze (vanwege het coronavirus) mee in één huis wonen. Samen moeten ze Janny en Robert overtuigen dat zij de titel van 'meesterbakkers' waard zijn. Alleen dan maken ze kans om door te stromen naar de felbegeerde finale.

Dierendag

In de eerste aflevering, die dus vanaf 3 oktober te zien is, krijgen de kinderen direct te maken met een thema: Dierendag! Op 4 oktober is het namelijk Dierendag en daarom moeten de teams zich wagen aan dierendonuts en een heuse dierentaart. Presentator André van Duin is in de eerste beelden alvast op zoek naar een voorbeeld, maar konijn Jodocus lijkt daar maar weinig zin in te hebben. Bekijk de video hieronder.

Heel Holland Bakt Kids is vanaf 3 oktober te zien op NPO Zapp. Wanneer de 'reguliere' editie van start gaat, is nog niet bekend.