Onze favoriete science-fiction opa en kleinzoon combo keert in november terug met het vierde seizoen van Rick & Morty! Makers van de show, Justin Roiland en Dan Harmon, lichten eindelijk het eerste tipje van de sluier met 2 foto’s van nieuwe afleveringen.

Rick is in de hemel?

Of nou ja… eigenlijk staat alleen Rick in de foto’s. De eerste is sowieso totaal anders dan we verwachten van de cynische science-fiction show. Rick loopt daar door een idyllische graanveld te huppelen alsof hij eindelijk de hemel heeft bereikt. Dat gaat ongetwijfeld op hilarische wijze fout!

Article continues after the ad

Rick & Morty seizoen 4

Typisch Rick & Morty

De tweede is juist typisch Rick & Morty, waarin de bejaarde wetenschapper zich bemoeit in een conflict waar hij natuurlijk niks mee te maken heeft. En ja, dat zijn cyborg-krokodillen. Vrij gewoontjes als je fan bent van de eerdere seizoenen.

Rick & Morty seizoen 4

Roiland en Harmon hebben ook een interview gegeven aan Entertainment Weekly, waarin ze nog wat meer vertellen over seizoen 4. Net als in de vorige seizoenen trommelden ze weer heel wat beroemdheden op om gastrollen in te spreken. Bereid je maar vast voor op rare personages met de stemmen van Paul Giamatti, Taika Waititi, Kathleen Turner en Sam Neil.

Wanneer kunnen we Rick & Morty seizoen 4 verwachten?

Rick & Morty seizoen 4 start in november en wordt in Nederland op Netflix uitgezonden. Het is niet bekend of Netflix meteen de nieuwe afleveringen mag uitzenden, maar we hopen het natuurlijk wel! Na seizoen 4 wordt gelijk aan seizoen 5 begonnen dus de makers beloven dat we niet meer zo verschrikkelijk lang hoeven te wachten op het volgende seizoen.