Ryan "Deadpool" Reynolds heeft zijn fans bijzonder enthousiast gemaakt met de eerste foto's van Josh Brolin als Marvel-held Cable in Deadpool 2.

Article continues after the ad

Cable

Er zijn eerder al enkele foto's gedeeld van Deadpool zelf op de set van de vervolgfilm (hier en hier), maar we hadden nog geen idee hoe Josh Brolin eruit gaat zien als Nathan Christopher Summers, beter bekend als Cable. Als lid van de X-Men verscheen Cable al eens in de animatieserie van die franchise, en in computerspellen als Marvel vs. Capcom 2 en X-Men Legends II: Rise of Apocalypse. Cable bezit sterke telepathische en telekinetische krachten, die ongetwijfeld goed van pas gaan komen in Deadpool 2.

Deadpool

De eerste film vertelde het oorsprongsverhaal van Deadpool, de voormalig Special Forces-agent, Wade Wilson, die nu veranderd is in een huurling. Hij krijgt door een experiment de kracht om versneld te genezen van verwondingen. Met donkere humor en zijn nieuwe mogelijkheden jaagt Deadpool op de man die zijn leven bijna verwoestte.

Deadpool was een enorme kaskraker en werd de R-rated (18+) film met de hoogste brutowinst ooit. Deadpool 2 draait vanaf 31 mei 2018 in de bioscopen, en hieronder krijg je van Ryan Reynolds himself te zien hoe Cable er in die film uitziet.