Wie is de Mol 2021

Nog maar een paar nachtjes slapen en dan begint het 21ste seizoen van Wie is de Mol?. Uit de eerste beelden blijkt dat het vanaf het begin spannend gaat worden. 

Article continues after the ad

"We kunnen een deal sluiten. Schuif mij de 250 euro toe in ruil voor een joker", horen we de kandidaten stuk voor stuk zeggen in de allereerste promo van dit seizoen. De vraag is alleen: kun je de Mol wel vertrouwen? Er wordt immers altijd gezegd: van ruilen komt huilen. Splinter denkt er dan ook het zijne van. "Nee, dit is Wie is de Mol?. Niets is wat het lijkt." Bekijk de beelden snel hieronder.


10 nieuwe kandidaten

Het zal voor de meeste kijkers nog even wennen worden. Er staan namelijk weer tien kakelverse kandidaten klaar om het spel te spelen. Veel kijkers klaagden er opnieuw over dat ze geen idee hadden wie die deelnemers nu precies waren, maar dat maakt vast dat je er met een frisse blik aan begint. Wie van deze tien mensen weet als allereerste de identiteit van de Mol te raden en wie is die grote bedrieger? Die vraag zal vast nog lang in ieders achterhoofd opborrelen. Wij weten het helaas ook niet, maar wij houden Charlotte Nijs wel goed in de gaten.

Superguide-WIDM-poule

Durf jij zelf ook een gokje te wagen? Doe dan vooral mee met de Superguide-poule. Uiteraard speel je om de ultieme eer, maar we geven ook een toffe prijs weg. De uiteindelijk nummer één ontvangt namelijk het zenuwslopende Wie is de Mol?-bordspel 'de code-opdracht'. Lees er hier alles over.

Wie is de Mol? 2021 is vanaf 2 januari te zien bij AVOTROS op NPO 1.